Select region
Submit

Getinge toont nieuwe life science oplossingen op ACHEMA 2024

Dit jaar zal Getinge op ACHEMA – ‘s werelds toonaangevende forum voor chemische technologie, procestechniek en biotechnologie – zijn passie voor het leven demonstreren door vele onlangs gelanceerde en toekomstige oplossingen voor de life science industrie te demonstreren.

“Onze focus op life science innovaties zal duidelijker dan ooit worden. Onze toewijding om de ontwikkeling van levensreddende therapieën in een stroomversnelling te brengen, heeft geresulteerd in veel nieuwe oplossingen in ons portfolio,” zegt Eric Honroth, President Life Science bij Getinge. 

De oplossingen van Getinge die van 10 tot en met 14 juni op ACHEMA in Frankfurt, Duitsland, worden getoond, omvatten een nieuwe, duurzamere versie van de DPTE-BetaBag® met plastic uit hernieuwbare bronnen. Dit product zal vergezeld gaan van verschillende andere toevoegingen aan het DPTE®-systeem voor steriele overdracht, die in de loop van 2024 beschikbaar zullen komen.

Nieuw op het gebied van reiniging, desinfectie en sterilisatie is onder meer de GEW 888 neo reinigings- en desinfectiemachine, die met een compact formaat maximale reinigingscapaciteit biedt en nu is voorzien van een nieuw laadrekidentificatie- en autostartsysteem. Ook de nieuwe Lancer LSS laboratoriumsterilisator en een nieuwe terminalsterilisator zijn te zien.

Op het gebied van bioreactoren is er het nieuwe Single-Use Production Reactor (SUPR)-systeem, dat in eerste instantie verkrijgbaar is in formaten van 50 liter en 250 liter.

“Het brede aanbod op ACHEMA combineert onze expertise en oplossingen voor een veilige en efficiënte workflow binnen laboratorium- en biomedische onderzoeksfaciliteiten met onze voortdurende focus op het ondersteunen van contaminatiepreventie en upstream bioprocessing binnen de biofarmaceutische productie”, legt Eric uit.

Lees meer over ACHEMA >>

Leer meer over Getinge’s life science oplossingen >>


Contactpersoon media:

Caroline Örmgård, Head of Public & Media Relations
Tel: +46 10 335 0041
E-mail: caroline.ormgard@getinge.com

Contactpersoon media Benelux:

Heaven-Lee Roskam, Marketing & Communication Manager Benelux
E-mail: heaven-lee.roskam@getinge.com 


Over Getinge
Met de vaste overtuiging dat elke persoon en gemeenschap toegang dient te hebben tot de best mogelijke zorg, biedt Getinge ziekenhuizen en life science bedrijven en instellingen, producten en oplossingen om klinische resultaten te verbeteren en workflows te optimaliseren. Het aanbod omvat producten en oplossingen voor intensive care, cardiovasculaire procedures, operatiekamers, steriele opwerking en life science. Getinge heeft wereldwijd ongeveer 12.000 mensen in dienst en de producten worden verkocht in meer dan 135 landen.