Выберите регион
Отправить

Getinge’s nieuwe laboratoriumsterilisator Lancer LSS biedt ongeëvenaarde efficiëntie en intuïtieve bediening

Getinge introduceert de Lancer LSS, een innovatieve laboratoriumsterilisator waarin geavanceerde technologie en een verfijnd ontwerp samenkomen. De connectiviteit en het besturingssysteem zijn modern en state-of-the-art, wat zorgt voor gegevensintegriteit, ondersteuning van robuuste rapportage en het mogelijk maken van voorspellend onderhoud. Met functies zoals energieterugwinning en -besparing via de ECO-modus, gecombineerd met een lager waterverbruik en planningsmogelijkheden, is de Lancer LSS ontworpen om de sterilisatieprestaties te optimaliseren en de impact op het milieu voor laboratoriumsterilisatietoepassingen te minimaliseren.

In de veeleisende omgeving van moderne laboratoria is de behoefte aan efficiënte, betrouwbare en kosteneffectieve sterilisatie van laboratoriuminstrumenten van cruciaal belang. De nieuwe Lancer LSS sterilisator van Getinge is zorgvuldig ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en biedt een robuuste constructie die een hoog gebruik en lage totale eigendomskosten belooft.

“Lancer LSS is niet zomaar een sterilisator, maar een harmonieuze integratie van geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijk ontwerp. De voorgeprogrammeerde en aanpasbare sterilisatiecycli zijn geschikt voor een breed scala aan soorten ladingen, waardoor flexibiliteit wordt gegarandeerd zonder dat dit ten koste gaat van de efficiëntie. Een intuïtieve Human-Machine Interface (HMI) stroomlijnt de bediening, vermindert menselijke fouten en bevordert een efficiënte workflow”, zegt Joakim Larsson, Life Science Sterilization Product Line Manager bij Getinge.

Wat de Lancer LSS onderscheidt, is het verbonden softwareplatform, een functie die de gegevensintegriteit verbetert, robuuste rapportage ondersteunt en voorspellend onderhoud mogelijk maakt. Elk sterilisatieproces wordt voortdurend gemonitord en gevalideerd, waardoor betrouwbare, herhaalbare resultaten worden gegarandeerd die volledig gedocumenteerd zijn en voldoen aan de wettelijke normen.

“Het ontwerp van de Lancer LSS is een bewijs van Getinge’s toewijding aan kwaliteit en innovatie. De grote kamer maximaliseert het gebruik, terwijl de automatische verticale deur de ergonomie verbetert. Met de optionele geïntegreerde stoomgenerator kan de Lancer LSS worden aangepast aan faciliteiten met of zonder beschikbare stoom”, legt Joakim uit.

Accessoires zoals een binnenrek, een extra plank en transfertrolleys zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat duurzaamheid en gebruiksgemak garandeert. Een in hoogte verstelbare trolley is ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor het laad- en losproces naadloos verloopt.

Lancer LSS biedt ongeëvenaarde uptime, efficiëntie en intuïtieve bediening.

“Het gaat niet alleen om sterilisatie; het gaat erom de hele workflow naar een hoger niveau te tillen om ervoor te zorgen dat een laboratorium op het toppunt van efficiëntie en betrouwbaarheid functioneert met minder impact op het milieu”, besluit Joakim.

Ontdek hoe Lancer LSS sterilisatieprocessen kan transformeren >>